Sheila

Sheila Baas

Mijn grootste werkplezier ervaar ik wanneer er bij de mensen met wie ik werk, groei en ontwikkeling is richting een makkelijker leven. Het mooiste vind ik dat, als er wat gelachen kan worden en als het veilig is om open en echt te zijn. Dat kan net zo goed gebeuren met een hele klas studenten, als in een coachgesprek met een cliënt.

Ik heb gestudeerd aan de Radboud Universiteit (RU), waar ik afstudeerde in ‘Bedrijfsopleidingen’, ook wel Human Resource Development genoemd. Later heb ik voor Politie Gelderland-Zuid het politie onderwijs gereorganiseerd en werkte ik als trainer en coach aan de RU, voor zowel studenten als studieadviseurs. Sinds 2007 ben ik specialist op gebied van KOPP en sinds 2010 ben ik NLP-master, na een twee jarige opleiding bij het IEP in Nijmegen. Mijn coachpraktijk combineer ik met mijn werk als docent op de HAN, waar ik met veel plezier onder meer de Minor Trainen en Coachen verzorg.

Kernwaarden

RESPECT

Samen werken aan groei en ontwikkeling in een veilige en open omgeving. Wederzijds respect waarbij ook gelachen kan worden.

Vrijheid

Stoppen met overleven en beginnen met leven, dat is vrijheid.

Die vrijheid bereiken, daar ondersteun ik je graag bij.

Vrij van oordelen

Ik ben vrij van oordelen, alles mag er zijn. Elk gesprek sluit aan bij wat jij nodig hebt.​

Kennismaken?

Kennismakingsgesprek, particulier of via de werkgever. Soms is het probleem helder, soms niet. In beide gevallen is vertrouwen een voorwaarde voor succes in coaching. Daarom werk ik met een intakegesprek. De intake is gratis.

Schuiven naar boven