Bedrijfstrainingen

bedrijfstrainingen, groep mensen zittend aan tafel krijgen een bedrijftraining op het gebied van coaching

Bedrijfstrainingen over coaching voor professionals

De bedrijfstrainingen die ik verzorg op gebied van coaching zijn altijd maatwerk.

Om effectief te kunnen werken verdiep me in het trainingsvraagstuk en wil ik de trainees en de uitdagingen in hun coachwerk goed kennen. We stemmen vervolgens de leerdoelen vast en de vaardigheden die getraind zullen worden. Mijn werkwijze kenmerkt zich door de directe toepasbaarheid van wat iedereen heeft geleerd.

De afgelopen jaren heb ik voor mooie organisaties bedrijfstrainingen mogen verzorgen, waarbij medewerkers leerden coachen.

Ben je benieuwd naar wat ik voor jouw bedrijf kan doen? Neem dan even contact op.

Schuiven naar boven