Wie ben ik?

Mijn opleiding:

Ik heb gestudeerd aan de Radboud Universiteit (RU), waar ik afstudeerde in ‘Bedrijfsopleidingen’, ook wel Human Resource Development genoemd. Later heb ik voor Politie Gelderland-Zuid het politie onderwijs gereorganiseerd en werkte ik als trainer en coach aan de RU, voor zowel studenten als studieadviseurs. Sinds 2010 ben ik NLP-master, na een twee jarige opleiding bij het IEP in Nijmegen. Mijn coachpraktijk combineer ik met mijn werk als docent op de HAN, waar ik met veel plezier onder meer de Minor Trainen en Coachen verzorg.

Persoonlijk:

Mijn grootste werkplezier ervaar ik wanneer er bij de mensen met wie ik werk, groei en ontwikkeling is richting een makkelijker leven. Het mooiste vind ik dat, als er wat gelachen kan worden en als het veilig is om open en echt te zijn. Dat kan net zo goed gebeuren met een hele klas studenten, als in een coachgesprek met een cliënt.